7/06/20

Saya minta doa dari ibu"semua, semoga kandungan saya sihat" sampai melahirkan ? Saya tak sabar sebenarnya Disember nnti? Semoga segala urusan kita d permudahkan aamin?

11 Balas

InsyaAllah kandungan ibu dan jgk baby selamat😊sy pn due bulan 12. Xsabar nk tnggu bulan disember😁doakan kandungan saya dn jgk baby xda masalah dan semuanya selamat ya ibu💕

InsyaAllah sis....semoga kandungan sis sihat, dan tolong doakan sy sama yg jngka mlahirkan ank first bg sy n suami hujung bulan 12 nnti.❤️

InsyaAllah semoga dipermudahkan sis.. Saya due bulan 10.. Kena lagi gdm.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua.. Aamiin

Semoga zuriat sis sihat didalam kandungan dan semasa dilahirkan..Doakan kandungan kami jugak ye..sama gak bulan december 😬

4y ago

Tq sis semoga dipermudahkan segala urusan sis nnti Aamin😊

semoga Allah permudahkan urusan kehamilan dan bsalin sis...insyaAllah..semua akan selamat..🤗

Aamiin.. Semoga dipermudahkan segalanya Doa kn sya jgk ye sya due bulan 11

InshaAllah smoga dipermudahkan, doakan sy juga...edd pertengahan disember

Insya allah..smoga d permudahkn semuanya..doakan sya juga,due 7/11.

Sama.. due sye pon bulan december nnti.. second baby 🥰🥰🥰🥰

Insyaallah dipermudahkan. Saya pon due disember.

4y ago

Yaa sis semoga dipermudahkan segala urusan kita nnti aamin