Ada apa² effect tak kat baby?

Assalamualaikum mommies.. Takpe ke puasa masa awal kandungan.. Takde effect apa² ke kat baby.. Sebab saya memang rasa tak larat

22 Balas

Wsalam . Bgntung pd org .kalau xlarat bbuka je sis.. puasa boleh ganti.. ksian kat baby..sy last year prgnent 11w msuk bln puasa.. puasa smggu xtggl..baby xmmbesar.. kna dnc.. 😢 nk mngndung pulak bkn main ssh nk lekat

4y ago

Ok sis.. Tq tau.. Saya xde pengalaman pregnant.. In sha Allah kalau tak larat saya tak puasa dah lepas ni