Ada apa² effect tak kat baby?

Assalamualaikum mommies.. Takpe ke puasa masa awal kandungan.. Takde effect apa² ke kat baby.. Sebab saya memang rasa tak larat

22 Balas

Ok sis.. Tq info yg bermanfaat 🥰

Da ko x pyh mngada tnye kt sini...

4y ago

Mcm hareyyy komen. Taknak komen jgn komen. Apps ni utk pertanyaan/kongsi maklumat. Kau taknak jawab takyah reply. Ada yg kena maki pulak kang bulan2 puasa ni. Dasar toxic hati busuk mcm bangkai!! Aku pulak geram even bukan aku yg tanya. Huhhh. Utk owner soalan. Bertabah ye sis. Memang dekat apps ni ada je pompuan tak sedar diri perangai mcm sampah. Manusia kan. Dia je acah2 hebat tahu semua benda. Manusia angkuh. Biarkan je toxic takguna macam ni. Kita just chill ok 😉