Ada effect pape tak kat kandungan (6 week) kalau kita puasa ?

1 Balas

Depends. Kalau sy xberani sbb sy pernah puasa dr malam, then heartbeat baby tak jumpa ms 10am esk tu. Sy kena refer ke HKL lps scan di 2 klinik sbb xjumpa heartbeat baby. Menangis teruk sy sbb doc suruh keluarkan baby.. Nasib baik suami pksa mkn lunch... Ms tgh kat hkl tu baru baby gerak balik. Sorry bkn nk takut kan cuma baby kecil lg better jgn skip mkn.