perut kecil

Salam momy momy ?sy nak tanya,saya dh 33 weeks tpi org cakap perut sy kecil ?normal ke momy momy perut kecil,perut kecil, beby kecil ke.semua org tegur xmacam 8 bulan, macam 5 bulan je ?sedih sngt rasa, tpi sy tk fikir sgt jnji beby sehat je dan aktif ? terima kasih mamy semua, Jgn marah, saya just bertanya. ??

35 Balas

Normal, mcm saya dulu lah .. org tegur perut kecik perut tak nampak .. saya jawab takpela janji anak dalam perut ni sihat n tak apa2 .. terus diam .. hahaha

Normal don't worry ok sy yg tnggu hari ni pn Comel je perut..Yg penting awk dah checkup DR kata normal Kandungan pn ok x perlu risau.stay positive selalu❤

Sy 28w..dh besar mcm 8bulan..xpe sis..kecil ke besar..jnji sicomel dlm tu sihat..selesa..jgn peduli apa org ckp..kita jalani detik2 bahagia ni dgn aman..

😅sya ni sis perut da 9 bulan tinggal tnggu hari nak bersalin lg jiran2 masih fkir sy ni baru 6 bulan😅😅😅 xpela ..penting baby sihatt k

Normal kalau berat baby dlm perut ok..kalau ada masalah mesti doc bg tau sis..abaikan mulut2 org yg bercakap tu..enjoy your pregnancy ye...

Normal je perut kecil. Saya masa pregnant dulu 8 bulan pun tak nampak. Orang tak perasan pun tengah pregnant. Tapi baby sihat saya okay je.

Normal sis. Sy masa 9 bln org igt 3/4 bln. Baby lahir alhamdulillah 2.8 kg. Sy tgi 156 brt msa dliver 46kg. Mgkin faktor size bdn :)

sama la, skrg sy 8bulan tp jenis perut kecik kan.. nak buat cmna, abaikan ja apa org ckp yg penting baby dgn ibu sihat sudah 😊

Pedulikan jaa sis.. Yg pnting bby kita shat smpurna.. N slmt smuanya nnti😃😃dh prut kita kcil nk bt cmna kan

Sis mengandung anak sulung ya? Kalau anak sulung mmg normal sis perut kecik. Kata org. Nak2 sis mmg jenis kurus.