Kongsi pendapat momy² semua

Hye,asslam momy²,nk tnyer pendapat momy² semua, Normal ke kita rasa tknk mengandung dh dan rasa cukup dgn sorg je anak,sbb bila bgithu suami yg sy trauma dh dgn bersalin semua tu,dan sy bersalin operate,sy rasa cukup je sorg anak tapi suami ckp nk anak lg,tpi sy tknk dh..mcm mana ye momy² semua,sy takut dh nk bersalin ape semua.. Mental dan emosi sy tk kuat..berdosa ke sy ye momy²?

1 Balas

x la.. sbb sye pn rse bnde yg sme.. ckup la sorg.. bende2 mcm nie x perlu mintak pndapat org pn.. sbb kte yg rse n kte yg jge anak tu.. x gne branak rmi tp nant ble stress awak marah/pukul anak yg x bdosa tu.. kte kne tw tahap kemampuan kte..lbih baik kte jge yg skg sbaiknye.. mental health kte pn jge lpe..