terhentak

Salam momy momy, sy nk tnya ni, suami saya tidur agak buas, dn tangan dia tiba tiba terhentak/terjatuh atas perut saya? sy risau la kalau terjadi ape ape pade beby dalam kandungan ni. Maaf yer mamy mamy

2 Balas

Waalaikumsalam sis. Agak bahaya juga if hentakan tu kuat. Sis boleh perhati pergerakan baby if kurang bergerak cepat2 bawa jumpa nurse k.

4y ago

Oke sis terimakasih🥰

Moga tak ada apa2.. Sis sakit lg ke kesan hentakn tangan tu. Jika apa2 memudaratkn pergi check klinik.

4y ago

Xsakit sis, mase mula kene tu dia mngeras jer,