Done ULTRASOUND.. 5 week 5 days .

My due date on 14th November . Any member same date ?

Done ULTRASOUND.. 5 week 5 days .
34 Balas

Mcm slh kira je tu..bln 11 sis lgi 4 bln je.. bby bru 2 bln tu.x ckup 9 bln tu..sy 16 mggu due bln 1 xkn sis due bulan 11..hehe

5y ago

Check previous reply sis .. this post already 4 months ago .. isssh

5 weeks 5 days due November. Betul ke kiraan. Mcam x ckup 9 bulan. Kena tye doctor balik sis utk kepastian

5y ago

Check previous reply sis .. this post already 4 months ago .. isss

Pelik sy kn ada buat scan tp doc tk bg film mcmni. Kena mntk ke eh😂 klau x mntk mmg doc x bg ye

5y ago

Mcm. Sy nak minta tangkap gamba.

14 nov tu birthday sy hehe.. tp due date utk baby first sy 5 nov 2019..

Aik..btol ke 5week? Awat bln 11 due date? Mcm xckup 9bln plk? 😅...

5y ago

Check previous reply sis .. this post already 4 months ago .. iss

Tahniah sis. Doakan sy ada rezeki untuk pregnant lagi :)

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan. Amin 🤲🏻

sy 7weeks due on February 2020 😅

Tahniah. Semoga dipermudahkan. Amin 🤲🏻

5 weeks 5 days due date November? Congrats anyway!

5y ago

Check previous reply sis .. this post already 4 months ago .. Issshhh