threatened miscarriage

Any mommies to be di diagnose blighted ovum? Pregnancy below 12 weeks.. , ? ???????? Macam mana persediaan pantang untuk miscarriage 1st trimester ? ???

6 Balas

Sya dh 2 kli miscarriage... Alhamdulillah, mula2 sedih+nangis jgk...tp pkir balik, mgkin ad hikmah Allah...kdg2 klu menjadi pun, mgkin msalah bila dh kluar nt..jntung brlubang, cecair dlm otak dsb. Jd Redha.. Jga diri, berpantang la at least 14days... #niPengalamanSya

4y ago

InsyaAllah akn dtg ad rzeqi kita lg..