Air Gula

Rasa air gula xseteruk komen kawan2 i tp Lepas minum air gula sy rasa pening ? nk baring jer.. Untung tggl dkt flat kesihatan dpt lari baring kejap smntara tggu 2 jam lgi..

1 Balas

Sbb kita minum air gula dlm keadaan perut yg kosong.tu slh satu sbb pening.biasanya mmg lps minum air gula ibu² akan tido/rilex di klinik.nurse pun x bg pergi mana² risau ada yg pening,muntah sebagainya.ia juga normal utk ibu yg minum air gula