lendir coklat

Slmt ptg.. Sy prgnnt 5w, rabu hritu ade klua lndir coklat.. Pgi cek klnik doc ckp xde ape2, scan cuma nmpak kntung.. Lps bbrapa hari lndir tu xde, tp harini ade balik...sikit je.. normal ke mcmtu? Biasenye smpai brapa hri lndir tu ade ? Weeks ke brapa bru stop?

1 Balas

Banyak bedrest kalo de spotting ni. Stop buat keje pape dulu

4y ago

Tu la hrp smua baik2 je... Sy pon nk kate bnyk buat kje xde jugak... 2 3 hri ni mmg bnyk tdo je😂😂