Hilang deria rasa dan bau

Slm semua. Ada tak ibu2 sini berpengalaman batuk selesema sampai hilang deria rasa dan bau. Sy ni makan semua makanan pun tak rasa apa, tapi kena makan sbb fikirkan baby. Berat badan pun turun 2kg sbb mmg tak rasa apa bila makan tu. Nk dekat 2 hari jugak sy teseksa mcm ni. Bila g klinik, dr just kata demam biasa dan tak bagi ubat. ???

2 Balas

Takpe sis makan je. Jangan biar perut kosong. Makan buah dan sayur. Minum susu.

4y ago

Sama2 🤗