mengidam durian crepe

Slm, Nak tanya.. ibu yg menyusu badan baby umur 2 bulan boleh ke makan durian crepe? Ada effect apa2 x kat baby nanti?

1 Balas

hurm..depend pd bdn rsnye..ada org lepas mkn ia jd booster tuk susu bdn..ada org jika.mkn durian..akan alami angin..jd akn effect pd bby..jika puan.xde.mslh angin..puan blh je mkn..mcm.sy sbb aslkn mkn durian..br try seulas dh angin..trus sy stop xmkn..hehe..kekdg craving duk tgk org mkn durian crepe..tp dri sndri cpt dpt angin..ank pula nyusu bdn..try je la sy tahan..smpai ank btl2 dh stop nyusu bdn..br mkn..😂😂✌