Durian Crepe

haii ibu² semua. saya 22weeks. tetiba teringin nak makan durian crepe. boleh ke ekk? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Balas

boleh je sis, jgn makan terlampau bnyak, huat2 rasa kan, Insyallah x dak ap, lagi pun 20w+ kandungan insyallah kuat dah tu, tapi kalau nk ambil jgn berlebihan😊

klo jenis pregnant xde masalah apa2 ok je tu. saya kopi, air gas, mkn pedas semua bedal. tp sbb sy jenis yg xde masalah masa pregnant. alhamdulillah.

1y ago

alhamdulillah. tpi buat rasa² okayy je kan. sy takde masalah setakat nih. cuma kalau minum kopi, dy jadi pening pastu. tpi cek darah ape semua okayy ajee.

sy awl pregnant dh mkn durian sis..tp mkn 3,4ulas gitu je la..durian crepe pn ade sy mkn..

Sama kite 22w dan baru je makan semalam😂🤣 masa 6w pun dh mkn durian🤭 first baby jgk.

1y ago

sy berani makan seulas je sis hehehe

takda gdm takda masalah pun..klau ada gdm tu bawak2 bersabar je laaa... 🤭🤭

boleh, bukan selalu.

1y ago

sekadar merasa, takpe.