Durian Crepe

salam.. ibu2 semua.. nak tanya boleh tak makan durian Crepe ni.. 🤗 pregnant 11W Tq sudi jawab..

Durian Crepe
2 Balas

Emak saya kata.. Klau perut dah masuk 5bulan tak bole dah mkn durian.. Saya sayang baby saya.. Jadi saya dgr ckp emak saya...

4y ago

Kalau byk mmg efek sbb durian tu panas...sekadar 3-4ulas masih ok kot yg pregnant tu ngidam sgt..dia pon ikut org jgk...ada org yg xkuat mmg kalau blh elakkan...sape xsyg bby kan...bkn sng nk dpt😊

Boleh