Rendaman berpantang

Slm mommies. Sy first mom, nk tnya pengalam ibu2 brpantang. Utk rendaman sitz bath lps brpantang, muat ke besen yg mcm sy share gmbar tu? Rmai sy tgk duk jual besen tu skali dgn bahan2 herba rendaman. Tp sy ad jgk pm satu seller shopee ni dia ckp muat2 je, kena sikit pd miss V. Ibu2 ad pengalamn x? Sesiapa dh guna? And satu lg, utk rendaman herba tu kan digalakkan cmpur garam bukit, sakit x eh? 😅 kan bru lps beranak. Sorry jgn kecam eh…hnya nk tahu

Rendaman berpantang
1 Balas

memula tu sakit sikit je la tapi memang bagus basuh dengan air garam, saya ada pakai and muat muat jugak maybe ikut size badan kot