Keputihan sehingga gatal

Ramai ke mommies yg alami masalah keputihan sehingga jd gatal di bahagian kemaluan ? Nurse kk sy sruh amalkan rendaman air garam untuk hilangkan keputihan tu. Ada cara lain lg x yg korang buat selain rendaman air garam pada bhgian kmaluan ?#pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

Hii. Saya awal awal haritu pun mcm sis juga. Lepastu sy cuba makan ni. Lepas tu terus hilang cuma kena konsisten laa makan hari hari. Sis boleh try baca dulu review2. So far sy baca mmg ramai jugak yang menjadi. Sangat recommended 👍

I pon ade gak keputihan tapi alhamdulillah tak gatal. Die ade 2 sama ade infection atau normal. Better pegi clinic mesti clinic akan bagi ubat. I pon takut gak kadang2 selalu check spender after kencing 😂

saya pergi klinik dr bagi ubat insert bawah tu dgn antibiotic. kalau berulang mgkin nak kena ambik sampel. takut ada gbs

Makan yogurt dengan kurangkan gula. Tukar spender kerap. In sha Allah okay jugak