35 Week

Slm hai semua nak tnya normal ke week 35 asa bby da mkin krg gerak perlu jmpa doc tak

1 Balas

Perlu!!!!.jangan biarkan sis.kalau baby kurang gerak n kiraan kurang Dari 10,trus ke hos.jgn biarkan .Kita xtau masalah baby dlm prut. saya xde pengalaman tapi kawan saya sndiri Ada pengalaman,kandungan 7 bulan baby dah xde.rupa2 nya baby dah sebulan mninggal dlm prut.dia x sedar Pon sbb dia kata baby sntiasa bergerak tapi Sbnanya baby bukan aktif bergerak tapi baby dah meninggal n badan baby je yg bergoyang dalm air ketuban.sbb tu kawan saya kata baby aktif pdahal baby dia dah sebulan meninggal Dlm prut. Sebab tu dok n nurse sntiasa pesan,alert setiap pergerakan bayi.