Mengandung tp keluar darah

Slam nak tnya ade x ibu dlm nie yg mengandung 1 month tp darah keluar mcm darah haid... Tp x rse sakit.. Adakah ini normal untuk ibu mengandung..

8 Balas

Hai sis, dah confirm pregnancy ke di klinik? Kalau dh confirm kena pergi hospital kalau bleeding. Saya bleeding hitam sikit tanpa ketulan masa week 10/11. Dua kali bleed tapi scan baby masih hidup. Maybe saya terlalu aktif buat kerja rumah etc. Sekarang masih makan ubat kuat rahim yg doktor bagi & berehat. Kes sis saya tak sure. If belum confirm pregnant doktor maybe assume period. Next month boleh try lagi.

bulan 3 haritu saya pun ada macamni, sebiji macam period bila check takdek rezeki. Cuba awak consult doktor. Mak saya masa dulu dulu bunting gajah, dlm period tapi mengandung. Moga baik baik saja ye sis

Sis refer dr terus sis. Macam saya sebelum ni 8w tetiba buang air kecik keluar darah macam period. Sy pergi Hospital dr scan dah takde kantung... sy gugur. Tp cuma kes saya , saya sakit pinggang...

3y ago

Hai sis, takziah. Sis masa keluar darah warna apa? Ada ketulan tak? Takpe boleh cuba lagi. Takut saya dgr cerita sis. Saya pernah bleed warna hitam 10/11w tapi tanpa ketulan dua kali tapi tak terlalu byk. Doktor scan masih bernyawa dan nampak baby makin membesar. Skrg consume ubat kuat rahim sbb doktor suruh.

Consult doktor. Biar doktor tentukan normal spotting ke tak normal.

cuba geledah apps ni.. ade knowledge pasal spotting masa pregnant..

sama dengan saya,,,saya pun kluar darah macam haid,,,

saya pon sama skrg dtg period preg bru sebulan lbih

1y ago

Berapa bulan dah datang period spanjang preggy?

sis segera ke hsptl untuk jumpa doktor