Spot darah

Saya baru mengandung 7mggu..tiba2 pagi ni ada keluar darah..tp xbyk lah...adakah itu normal?

3 Balas

boleh pegi klinik utk check. kalau Sy dulu, keluar darah tapi normal sbb doct ckp ade darah dekat dinding Rahim. sbb Rahim tgh nak membesar. tak semua org akan keluar darah. tp sis boleh pegi klinik utk buat checkup dah dgr advise dari doct. semoga dipermudahkan ❤️

Saya pernah bleeding sikit masa 7week. Terus pergi klinik swasta then doc cek janin dah ada jantung baby pun dah ada. Dr terus bagi ubat kuat rahim. Sbb baby nak membesar rahim kita tak kuat gitu laa. Pergi klinik tau jgn tunggu2🤲🏻

1y ago

tq atas penjelasan...insha allah pg ni terus pergi klinik tuk check..harap2 xde apa2 yg serius..doa2 kan..

Sama saya 7w ada kluar spotting sikit, mcmana update puan?