36weeks cirit birit

dah 2-3hari sy cirit birit . sakit perut nk buang air bsr tp bila pergi tandas tak keluar pun but ada time keluar cuma najisnya cair la seperti cirit birit . n hrini asyik ulang tandas je sbb sakit perut buang air bsr sampai sy rasa penat . normal ke ?😭

3 Balas

Awak pergi check dr okay, buasir waktu mcm ni biasalah tapi risau sbb cirit birit tu pun tanda boleh beranak awal. Semoga dimudahkan urusan

Tak normal sis. Sya bru2 mcm ni cirit birit last2 dorg tahan juga sbb sya gerak sikit nk cirit. Skli mlm tu sya brsalin

Tak try tnya dktr..