Mummy to be

Hi, skrg usia kandungan 7weeks,perut asik lapar je even baru lps makan 10minit yg lalu.. Kekadang bia je perut lapar, tidor mcm tu je..elok x bt mcm tu? And mcmane nk atasi asik lapar je..

1 Balas

ni mcm saya la ni.. saya masa pregnant pg tghari ptg malam makan nasi je😂😂 haha.. better jgn biar perut kosong ya.. kalau lapar skurang2nya minum la air milo dgn makan biskut 3 keping.. nti masuk angin badannya x sedap pulak. makan kuantiti sikit tp kerap.. mcm kunyah2 roti ke biskut ke kuih2 ke.. moga dipermudahkan urusan😊😊

4y ago

welcome ❤