Makanan pedas

Skrg sya dah nak masuk third trimester🥰😘. Teringin sgt makan maggi pedas giler . Saya memang penggemar makan pedas before pregnant lagi . Sya makan sekali2 je boleh kan ? Perut sya pun mmg jenis yg kuat tahan pedas . 🤭

Makanan pedas
2 Balas

Hehe sedapnye. Sekali sekala boleh je buat hilang teringin. Tp jangan selalu tau sbb nutrisi pun rendah. Time pregnant ni perut kadang jadi sensitive jgk sikit

2y ago

Hehe ya sis teringat sgt nk makan ni lama da , saya makan tadi . Lepas ni tak dah ☺️