Simptom 31 minggu

Skrg sya 31minggu 3 hari. Apa yg saya rasa skrg : 1. Jalan sikit jeh dh sesak nafas. Lagi2 saya duduk flat tingkat 4 😂 2. Malam tengah tidur pon boleh dtg sesak nafas nya. And saya tinggikan bantal, alhamdulillah ok sikit. 3. Kadang tangan / kaki kebas 4. Ashikk ngntok je 5. Sekarang kepala baby masih kat atas, bila dia gerak2 mungkin pusing kadang terasa perit jugak 😂😅 Adakah ianya normal mummy2.

1 Balas

Sy sekarang 33weeks tgh layan 1,2. Yg lain2 tu xde dah. 3,4 masa trimester 2. Skrng dah hilang.