Sesak nafas susah tidur

Maaf nk tnya normal ke 36w rsa sesak nafas saat baring , sy dh 2 hri xleh tido mlm sbb sesak nafas prut pun tegang je bby grak ok tp tk trlalu aktif mcm biasa , sy dh 2mlm tido kol 3-4 subuh sbb sesak nafas tp klau duduk sy ok je cuma time brng 😅 normal ke?

1 Balas

kalo pengalaman saya dulu ye especially kalo tido terlentang. kalo tido ngiring ok je.

11mo ago

saya kalo jd cmtu kalo hidung tersumbat je cm awal2 trimister tu dok selesema n batok teruk. bila malam kena kipas auto hidung tersumbat..kalo x selesema ok je. xpe sis tido dduk dlu. pstu bila da terlena mesti akn rasa x selesa n terjga time tu ubah tmpt tdo bg baring. biasa saya cmtu la buat dlu