24weeks kurang nafas

Normal ke rasa mcm kurang nafas ? Lagi-2 waktu baring. Rasa sesak sangat nafas. Bila duduk dia ok sikit #ingintahu #firstmom #firstbaby

4 Balas

Baby dah makin membesar akan sempitkan sedikit ruang pernafasan. Saya pun pernah alami. Kalau rasa tak selesa sangat boleh segera ke hospital atau boleh cakap dengan nurse masa check up

kita sama sis.. lagi2 waktu mlam tu nak tido pun susah, hdung sumbat mcm tngah slesma pdhal x slesma pun

macam saya hb low so kalau sesak nafas nurse sruh prgi hospital terus 🥹

Sama sis 😪