Hi I'm 21 weeks 6 days pregnant dan sy underweight pregnancy thats means sy kurus dan kecil

Skrg sy keluar masuk hospital sebab jantung terlalu laju dan sesak nafas and this is my first child. Husband dah tak tahan tgok sy sakit. What should I do?

2 Balas

sy juga ada masalh yg sma..checkup kk slalu jantung laju.normal bwah 100 tp sy atas 1++.bln 6 masuk wad sminggu sbb Dr.kata dgr mmur..pastu masuk air jela 6 pack..pastu bleh kluar .sy jnis cpt nervous tp tak ada la ase sesak nfas.sis cuba check lg la.sy pn dh 32week.tgu bpa week je lg nk bsalin

prnh jadi tp saya ni overweight. kdg2 tu tiba2 rasa sesak nafas. bila checkup saya akn bgth dktr. dktr kata mgkn keadaan cuaca, kurang air mineral & kurang selera makan. saya suggest sis jumpa dktr pakar perbidanan. dgn pakar, mereka akan bantu from a to z utk kita..

5y ago

sy dah pegi. bila pegi je kena tambah air utk slowkan degupan jantung pastu doc akan bg vitamin