Keputihan

Skrg saya dh 37 weeks ..bila saya cek spender saya ada keputihan laa pula ..sbelum ni sikit jer lpastu cair ..tapi hari ni saya tngok pekat pula,bau takdelaa ..warna normal jer saya tngok cuma dia pekat sikit ..normal ke tu ?

2 Balas

keputihan tu lau ade sikit n kdg2 xpe..Lau stiap hri xelok utk miss v kte n bby..Sis bt rndaman air garam @ air daun sireh..

5y ago

Kadang2 jer ada ..bau and gatal pon takde ..rendaman air garam tu mcm mna yer sis ?hihi btw tq kongsi tips❤

Pakai Produk JRM . putik telaga dara

5y ago

Tak pernah dengar ni.. Share info please.. ☺️