mee segera

Skrg rsa nak sgt makan maggi pedas giler.. Tp org ckp pompuan mgandung xleh makan pedas".. Hmmmm. Siapa sini ada experience makan maggi segera yg pedas???

26 Balas

X makan mee segera pedas tu . Tapi suka makan cili. Sampai berair mata hidung. 😂😂😂🤭🤭🤭 then kalut makan ice cream sikit. Takut baby panas ke apa. 🤷‍♀️🤷‍♀️ ok je kot. Cuma berpada2.

5y ago

Sma laa.. slalu sgt bedal ais krim.. haha. Tp bilaa dh kena kt gigi. Rsa xnk dh mkn sejuk".. hehe