1st Trimenister

Skrg dah 8weeks 4days! Yeay, semoga perjalanan menghabiskan first trimenister ni berjalan lancar Amen! Sapa sama dgan sy 8weeks? Sama sama kita doakan bby baik baik sajaa, mana yg ada alahan tu kita sama ? semoga trimenister kedua ni tkde lagi alahan ye mommy mommy sekalian ? ksian bby kita nak makan dalam tu pun kita tk dapat nk telan sbb alahan kita ni ? apa apa pun yg tengah menunggu hari tu sy doakan awak semua bersalin dengan selamat amen ?❤️ sama sama kita jaga kesihatan kita! ?

12 Balas

sama laa sis. saya baru 4weeks. dari awal lagi ada alahan ringan. doakan kita juga kandungan sihat sihat ya. Semoga kandungan kita sama sama sihat membesar 🤲🏻

Sama.. 8w2d..tapi ada tompokan coklat&lendiran merah sejak smlm.. Risau sgt2. Sebelum nie pernah berlaku, xde rezeki bby keguguran. Doakn ada rezeki utk kali ini

2y ago

Saya pon sama . Tunggu app hujung bulan ni baru nak confirm 😌

mommy kita keep up ya... 1st trimester memang rasa tak selesa... Saya pun 1st trimester... Semua mommy will be blessed by God...

Amen sis😍sy pn mybe 5-6week.. tp test upt still samar2.. harap2 mggu ni da makin terang & harap2 kandungan menjadi..

2y ago

Kita sama, sy pun line samar2. Hrp makin terang juga ya🥰

sy sama dgn sis... Ya Allah , alahan truk whole day ... doc mmg ckp fully bedrest 😣

Hi sama la kita. Saya baru harini masuk 8 minggu. Semoga semuanya dipermudahkan

sy nk msuk 17w Alhandulillah alahan da berkurang

sy 7w selera mkn xda😭 ase loya je

Sya 8 weeks 3 days🤩

semoga dipermudahkan