Due 4hb 10

salam mommy. Doakan sy semoga baik2, due 4hb ni .. ya allah rasa takut pun ada, happy pun ada.. apa2 pun semoga sy dan bby selamat.. amin ?

39 Balas

Insyallah..yg pntg berani tu mesti ada..x pyh fikir negatif fikir positif jak..insyallah semoga selamat ...Aamiin

Sma sya pun 4hb 10. . . Tpi baby nak kluar awal. . . Alhamdulillah 21hb 9. . . Baby da kluar😊😊😊

Sy due 8/10.. belom ada tanda ape2 lg nie.. huhu... smoga dipermudahkn utk kita... aamiin....

Waalaikumusalam....insya Allah...semoga dipremudahkn segala urusan Bersalin...Aamiin...

Woww..birthday saya. Semoga semuanya dipermudahkan mommy.. InsyaAllah aamiinn

aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan n selamat semuanya ☺️

amiin... moga dipermudah sihat ibu sama baby 🤲🏻❤️😍

14/10 due tpi bby xnk keluar lg kerap mngeras je xada turun tanda lg

5y ago

Kita sama sis tarikh 😭 pun sama tkde tanda tanda cuma mengeras je . sis dah masuk hosp ke?

wasalam... semoga urusan mommy n baby dipermudahkn... aminn

Hye sis due kite same. Aamin arap2 kite sme2 dipermudahkan