Cirit birit

Skrg dah 37weeks. Tp dah beberapa hari ni kerap buang air. Asal baby megeras je nnti rse nak buang air. Cirit birit smp. Tp bila da byk kali sgt buang air. Da tak tau nak buang ape 😅. Suami n anak2 mkn bnde sama jgk takda la cirit birit. Ni ank no 3. Ank 2 org sebelum ni takda pulak mcm ni. Normal ke tak ye hujung2 nk due ni Cirit?

1 Balas

nromal sis. perut tgah ready nk labour tu. tpi kalau kerap sgt, tu contraction. twruskan pantau berapa kerap. guna je kemudahan contraction tracker dri apps ni. kalau dh 15 min sesekali, terus ke hospital. biasalaa lain anak lain tandanya.