Baby 1 tahun cirit birit

Salam..ada tak ibu2 yang anak nye cirit birit tapi bukan sebab susu formula? Sebelum ni anak sy okey mnum lactogen langkah 2..masuk tin yg ke 2 tiba2 cirit birit tapi takde la kerap..bila buang air besar tu cair je..

2 Balas

anak saya pernah cirit birit sampai berdarah..saya terus bawa jumpa doctor..Cuba puan tukar susu lain

maybe sbb pemakanan. Kena stop dulu mkn n just bg susu then monitor cirit birit lg ke x.

4y ago

Anak sy mmg tak mkn sis..dia fully mnum susu sbb dia guna ryles tube dekat hdung utk menyusu..