Berat Baby 3 bulan

skrg baby sy 3 bulan full df tp berat dia xnaik pn, ada tips utk baby berat naik tak mummy2. sy fullhousewife berak kencing kerap je tukar najis pn cantik warna mustard..tp berat mase 2 bulan 4.8kg ke 3bulan 4.86kg🥲🥲 rungsing hari2 timbang dia kt rumah xnaik sgt pn..

4 Balas

Kena df baby lama sikit so that dpt susu akhir hindmilk tu yg boleh buatkn bayi kenyang… kalau sekejap sgt df takut anak hanya minum foremilk susu awal yg hilangkn dahaga bayi je… kena jaga jgk waktu menyusu bayi. Kerapkn menyusu anak. Umur 3 bulan ni bayi dh start tidur lama waktu malam, nk susukn baby waktu mlm tk perlu kejut, just angkat n suakan puting… waktu malam ni susu lebih pekat n mengandungi hormon melatonine yg bantu baby tidur lebih nyenyak…