3 Bulan 27 Hari

skrg ank dh lps Dr demam Ada selsema,kahak pun Ada jg..mcm mna nk hlgkn kahak Tu ye. esok nk pergi klnk pulak cck 4 bln Rasanye X kna cck klo bby X sht

2 Balas

sis try minyak cengkih, n nnti g klinik, kalau kwsan sya, misi tu yg sndiri ajar buat tepukan bagi keluar kahak. Alhamdullilah anak saya kurang kahaknya. Teruk ke bunyi dia sis, maksud sya bunyi nafas dia, kalau saya hari tu bawak anak klinik luar, so dia cek, smaada kena sedut je atau boleh cairkan melalui neb, nasib ank sya x bnyak kahak dia, so doc neb ja😊

xtrk LG..saya sapu dada dgn myk mamz oil Tu je..selsema pun dh kurang sbb dktr BG ubt titik DLM hdg