kahak dan selsema

Ad tips x..cara hilangkan kahak d dada n tersumbat idung..ank 3 bulan mcm sesak jew nk nafas sbb selsema..any tips.?

2 Balas

buat tepuk percussion. mandikan anak dengan air suam + lemon + epsom salt. baru2 ni anak sy umur 1 tahun batuk selsema, sy ikhtiar guna minyak herba asmak, alhamdulillah serasi. boleh la awak cuba, baby 3 bulan boleh pakai.

sy gune wagas oil roll..2 Kali nak jd selsema tp x dan larat..pastu mndi bb ngn mandian Tasneem lemon..bb sy pn 3 bln