induce ballon

Skrang ni kandungan da 39 weeks 5 days.. last checkup hari tu doc suruh sy masuk wad 26/6 (rabu depan).. and akan di induce dengan ballon.. ada tak mama2 kat sini pernah di induce dengan cara ni.. mcm seram je nak lalui..?

2 Balas

Minta doa supya xdiinduce..Biar bersalin scre sakit2...Mcm sye jga nk diadmitkan sb suh induce..Tpi sblum admit tu shri dh trun tnda n dipermudahkan bersalin..

5y ago

Hehehe sye pon berjln bnyk jga tpi xade bukaan atau tnda pon lg...Nk dkt admit bru ade n bsalin trus..