Buang air kecil pedihh..

Skit Nye pling x suke ble kcing skit...😭😭,ya rabby bila lh nk brakhir...sy dh le keje...minum air putih bnyak sama jugak....x minum dh air manis....😣

4 Balas

Cube pergi klnik cek.. Mybe kena kencing kotor kot. Trus kn je minum air putih byk tau. Klu awk ada klpangan Cuba buat air bali. Beli beras bali tu. Rendam kn dgn air & panaskn smpi masak. Amalkn bt mnum pgi, ptg, mlm... Khasiat bali if u nk tahu ggle tau😊

4y ago

Sye pn pernah kene siap keluar darah ketul2 plus bau lg.. tiap Kali nk kencing je msty fikir pjg.. 3hari jgk la nk boleh sembuh.. sye amalkan minum air masak n air suam je.. elakkan minum manis n makanan yg manis2..

4y ago

baiklah awk tq

biasa kalau kencing sakit, air kencing kotor...minum air bali.

Baru lepas bersalin ke?