Have you ever skipped doctor's appointment before?
Voice your Opinion
Yes, (please comment how many times & why)
No, I have always come for appointment

2311 respon

27 Balas

skip time nak minum air gula dengan jumpa dokter 2x tu je sebab nurse kat kaunter tu suka cari pasal padahal tak kacau dia pon ..haritu dia panggil pastu perut yg besar ni terlanggar komputer dia pastu sy pun tahan lah takut jatuh pastu dia ckp jgn kacau ye nanti jatuh 🙄 orang nak tolong je pun pastu 1 hari lagi tu dia maybe time tu period kot sebab muka macam pakai spender ketat sangat, misi yg selalu cek saya suruh letak buku kat kaunter dia pastu dia bising habis 1 kk tu tengok ..dia ckp awak suka bagi sy kerja padahal tu mmg kerja dia 🙇🏻‍♀️ takkan nak lawan kan? diam je lah nanti yg kena pandang hina ni ha muka mmy ni jugak nnti ..last kejadian tu sy tak pegi check up dah n plan nak tukar klinik swasta

Skip sebab nurse dah bg tarikh sekian, saya dtg lepas tu nurse memandai2 suruh pergi klinik lain dgn alasan xckup staff. Kdg ibu2 da susun waktu Dan kerja ikut tarikh yg nurse bg tp diubah Saat akhir maka ibu ibu xdpt pergi, so win win lah.

x terkira brp kali.. malas nk g.. sbb nurse nye mulut kuajaq.. lg pon dlm family byk dktr.. so confident sgt baby & ibu sihat wal afiyat.. skg my son da 7m, berat 8+kg, da blh merangkak, da ad 2 gg.. 😎

nurse malas nak check..it sokey tak nak check up.. tapi dia tak perlulah nak tengking ..nurse tu memang tak ada adab... hilang sabar aku dia buat.. rasa macam pengemis masa tu..

Skip shari sbb slh tarikh, trus whtapp nurse mlm tu esoknye dtg appointmnt😂

yes,dlm 2 kali appnmnt sbb x dpt cuti+ot mgejut

satu kali jak...check gigi

On time datang .. Hehehe

i forgot the date 😅

Nope #TAPsupermoms