Nak tanya, group ini mmg utk smua org or utk yg DUE March 2023 je?

Sj je nak tnya, sy mmg due march2024. 😂 sbb pening tngk campur2. Jgn sakit hati gais

1 Balas

Basically untuk semua orang. Cuma siapa yang follow akan keluar post from this group kat home feed. Yang tak follow akan keluar kat bahagian 'unanswered'.😊

7mo ago

Mngkin tu post lama y naik semula kot. x pun dia pernah follow mac 2024 tp keguguran dan post dia masuk ke tag mac 2024 klu dia x ubah. Sbb sy pun dulu follow Aug 2023 tp keguguran. bila post y latest ni kne ubat p mac 2024