Bersalin ikut due

Hai mommy, nak tnya.. Pernah x mommy biasa nya bersalin awal 2minggu, bila ank ke 5 dia blh lebih due? Sy due tahun depan mengharap sgt smpai due sbb nk atur tket flight mak utk jga sy berpantang. Bila ikut due senang nk atur smua. Klu beli tket awal mcm rugi sbb mak cuti sbulan je..

1 Balas

pernah aje bersalin awal tapi setiap kelahiran xsama.Macam Saya 2kali bersalin awal,yang kalinie nak dekat due pun xad tanda bersalin lagi

3y ago

@Tanpanama bolee aje book seminggu awal dari duedate kalau rasa bby xkan keluar awal.Sebab kalau book awal2 sangat pun nanti kot bby xnak keluar lagi,rugi pulak 😁