Ada group whatsapp utk ibu due jan 2024 x dalam ni?

Tengah mencari kalau ada yg buat group wasap utk mommies yg due bulan jan...sbb kawan jumpa group utk yg due bulan 10..so agak menarik mcm2 diorg share dalam group tu #due_january

33 Balas

saya pun january .. kalau ada sapa sapa buat .. invite laa .. nak join jugak 😁

apa kata akk buat group ws, ramai rasanya nak join termasuk saya 😍 saya first mom due jan 2024

sy join fb kelab ibu mengandung malaysia(KIMM)…bnyk info kt sana..hari2 ada soalan yg ditanya

Sy pun due jan 2024 nak join if ada group boleh share mcm2. First baby ni hihi

saya pon jan 2024, nak join jgk kalau ade group wasap..bole dpt bnyk info

Nak join jugak. 1st time mom ni. Any tips would be very helpful 🥹

saya pun jan 2024, kalau ada nak join , share link kat sini hehe

Saya pun januari..ad ybbuat x boleh invite sy sekli

Saya pun due January 2024. Mahu join juga ni first baby hehe.

Sy pon due januari..kalau ada nk join jgk🤗