little tummy

Hi sisz semuaa ? wanna share with me ur 6 week experience? Mine after see doc turun mendadak 2kg's morning sickness xde tapi ngidam tu MasyaAllah kuasa 19x ? tapi bila dah dapat sikit je jamahnye perut jadi penuh. Loya x sgt pee pon x sangat breast pon kejap kejap je sakit n rASE membesar hehee... u all's macamane?

1 Balas

I am experiencing bad morning sickness. Not only morning tapi sampai ke malam. Loya muntah2 sangat sensitif dengan bau tak selera makan langsung tapi terpaksa jugak la makan sikit kalau x takde energy lah nak layan my son lagi yg still bf tu. Semoga kita kuat. Cepatlah habis 1st trimester tak terdaya dah rasanya alahan teruk camni 😩

4y ago

Owhhhh semoga kuat sis! Thanks share 😊