Morning sickness

Hi mommies.. start 6 minggu ke atas evening sickness tiap ptg je mesti penat sngt + mengantuk and demam, masuk 7 mggu whole day sickness .. pening , sakit kepala .. yg x tahan tu loya x slesa perut . Ada x yg sickness loya je tapi x muntah ? #1stbaby

3 Balas

Saya pun macam tu tapi Alhamdulillah berkurangan lepas minum anmum materna.

1y ago

Ok sis. Most welcome.

sy Ade pagi ptg siang malam mual tp muntah . muntah to jgn ckp pahit btol

ade. sy dh third trimester ni kdg2 muntah angin je. isi x kluar pun