SANGAT STRESS

Sisters boleh tanye tak camana saya nak kawal stress.. stress sangat benda kecik pun buat saya stress sangat2.. tak tau lah nape camni, dulu stress sebab morning sickness tapi sekarang 19 weeks stress dengan semua benda. Ade apa2 petua tak untuk hilangkan stress, tengah typing pun stress! #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu

6 Balas

Luahkan pada husband, tell him apa you suka atau tak.. jan pendam jangan simpan benda tu d hati.. bwk kluar ambil angin , bwk jln2.. selagi benda tu tbuku selagi tu awak akan stress

2y ago

Ye betul sis.. selagi benda tu dalam hati selagi tu saya pun stress.. but now alhamdulillah dah getting better, terima kasih sis sudi jawab ❤️