Gatal Celah kangkang & ms V

Hi sis..advice please.. 🥴 apa krim/ubat/tips yg sesuai ya utk masalah gatal celah paha yg melampau ni ya? Dah x cantik rupanya dok garu je.. 😖

4 Balas

Hi Puan, jika puan gatal celah peha, ini bermakna ada cairan dari miss v yang perlu kerap dibersihkan. mungkin ada jangkitan kuman / keputihan. stop guna pencuci miss v dan guna air kosong sahaja. lagi satu punca adalah fabrik seluar dalam. Puan kena jumpa doktor. Puan hamil berapa bulan? Jika tidak hamil dan ada keputihan, doktor akan bg ubat insert dalam miss v. nanti terus baik. InsyaAllah. kena jujur explain dengan doktor k. harap membantu! 🥰

basuh dengan air suam plus garam, kalau ada sireh lagi bagus. campur sekali, pastu bilas and biar sampai kering. tak jalan, jumpa doc dekat kk. bagitaw tentang permasalahan awak.

Hi puan. Seeloknya tanya pendapat doktor perempuan. sebab waktu mengandung ni badan kita sensitif. Tak semua produk Kita boleh gunakan. takut merbahaya untuk kandungan

sye kang kang batal mav Sye tu