Pendapat utk pergi hospital

Sis² semua, bila dah rasa / ada show terus pergi hospital tak? Atau tunggu betul² sakit? Pendapat sy sendiri, incase dah ada tanda² boleh slow² beransur ke hospital. Kita tk tahu bb kat dalam mcmne. Berkampung lama sikit kt hospital pun tkpe, asalkan kita berada ditempat sepatutnya. Kalau doc suruh balik, baru balik. Tak sabar tunggu bb ketiga ni. Semoga dipermudahkan semuanya utk kita 😍 Bb December here 🙋‍♀️💕 Jom share pendapat atau story² 😊

1 Balas

Nurse pesan, klu ada tanda2 terus je ke hospital sbb lain org lain situasinya. Klu doc suh balik, balik je la..klu ditangguh pegi hospital buatnya terberanak kt rumah kan susah..nk buat sijil lahir anak pn susah nt xde org blh sign. Huhu setepek kena bebel dgn nurse sbb sy tnya kena tggu betul2 sakit ke baru pegi hosp sbb sy baca pngalaman org lain ckp doc suh balik dlu. Asalkan ada salah satu drp 3 tanda bersalin tu, terus je g hosp ye.

4y ago

Jgn ambik risiko sis. Cuma kena pndai bezakan antra contraction betul dgn palsu jela kot. Klu dh rasa sakit makin kerap tu pegi je hosp.