belum buat persiapan nak sambut baby

sis2 semua ada x yg belom ready apa2 persiapan untuk bby lg... sy buntu la nk kluar bli brang2 xblh sbb pkp.. dalam masa sama takot terberanak dlm tempoh pkp.? tp apa pon xbli lg .. ada x sis2 mcm sy .. rasa mcm nak bg alasan kluar cari persiapan bby tp takot xlpas roblock ..dalam hati ni slagi xbli persiapan baby selagi tu tdo xlena heheheheh

34 Balas

Saya dh msuk 6bulan1 barang pn tk bli lgi..nk kuar tk boleh sbb sini kawasan zon merah..

Ada ke kedai buka skrg? Klu area sy bhgian mknan saja yang buka

Beli online saja sis, saya hari2 ada paket online dtg. Hahaha.

Hehe.. Pkp ni mana ada jual kdai tutup.. Sy beli online je skrg.

5y ago

Oo ada.. Tapi pkp ni dok rmh je x prasan pula.. Tkok jangkitan ni lg pula mgandung. Sini zon merah.

Beli online je..mudah dlm tempoh PKP ni..

Sama x bli pa2 lg...td bru bli jugk

Boleh order online kak..

Sma la semua bli online

Saya pun x beli lagi..

Sy bnyk bli kt shopee