Persiapan Bersalin

Sekarang saya da 31 week... Ada tak sama mcm saya, masih belum ada apa2 persiapan sambut baby baru?

2 Balas

boleh dh shopping. Sediakn yg penting dulu utk awk n baby. kalau mls sgt, beli online je. Jgn tggu lps bersalin baru nk lengkapkn. Nnt awk yg serabut wktu pantang byk brg xlengkap. Wktu pantang dah la cm puaka sikit emosi lps bersalin. Kang ank yg jd mangsa pulak.

Moga sis larat utk shopping last minit.. 😅 sy dh 35minggu, suami ajak keluar pusing2 nek keta pun dh ngamuk2 xmau kuar rumah sbb malass perut dh besar n rasa berat punggung..haha