keguguran

sis sy nk tanya...? sy pernah keguguran 2 kli dah... masuk jer 3bulan gugur...? skrg dah mengandung pulak... sy pergi jumpa bidan masa keguguran kli ke 2 tu... bidan kata kemungkinan senggugut... sy nak tanya mcm mna kita nk cegah drpd sengugut ni??? ni babybump da nk masuk 3bulan dh... tuh sy takut jdi mcm dulu?

37 Balas

G prived hosptal sis...

klu kmi sis bt ubt kg..

😢 Stay strong sis

rehat bnyk2.. 😃

g kk jumpe doktor

sabar ya sis 🌸

Pergi KKIA cakap kat nurse masalah dah gugur 2 kali tu, nanti nurse akan suruh jumpa dokter & kalau semuanya ok, dokter akan bagi ubat kuatkan rahin